Direktlänk till inlägg 22 mars 2011

Inga kvinnor är till salu - inte ens till W

Av shedlight - 22 mars 2011 18:54

Bra att kriminalisera de män som utnyttjar utsatta barn, tonåringar och unga utomlands. S och V lägger en motion.

http://www.dn.se/nyheter/politik/s-vill-straffa-sexkop-utomlandsPrecis som svenska unga i utsatta situationer, de som är på HVB-hem, de som är utsatta för övergrepp i barndomen, kanske av en släkting, de som exploateras av sina ”pojkvänner”, så  händer sådant även om man inte är född i Sverige. Hela tiden.

Unga utomlands är minst lika sårbara, faktiskt  ännu mer än här hemma, eftersom de inte får någon hjälp alls, varken socialt eller ekonomiskt. Ju fattigare, desto mer sårbara.


Så detta är ett jämställdhet OCH ett jämlikhetsproblem.


Det är alltid de fattiga som anses vara ”de frivilliga”.

Och strömmarna går i stort sett ensidigt från män som utnyttjar unga kvinnor, ofta tonåringar.


Här kommer en sann historia om en man, som aldrig köper kroppar i Sverige för att han inte vågar.

Vi kan kalla honom W.  


Han är en utav de svenska män som  köper  unga kvinnor utomlands och har gjort det i många år.

För där är det enligt honom, ingen som lägger sig i.


W är en utav de mest aktiva torskarna på forum på nätet – och i kommentering överhuvudtaget, närhelst han får möjlighet. Säkert även till denna artikel.

Några kommentarer från honom på nätforum,  följer i texten nedan.


W hoppades först att moderaterna skulle avskaffa sexköpslagen när de kom till makten , men så insåg han när åren gick att det inte skulle ske, sedan har han hoppats på SD, när de kom in i riksdagen i höstas och hörde då av sig omedelbart till dem.


"SD är emot genushysterin." 

 

"Kampen mot sexköpslagen och annat galet i svensk politik får nu anpassa sig till de nya parlamenteriska förutsättningarna."


Men även Liberaldemokraterna, och HBT-rörelsen hoppas han ska hjälpa honom  – vad som helst, fast han har troligen har homofobi, det överser han med.

Så desperat är han.


Han påminner lite om Göran Lindberg, för liksom denne förstår alls att han kan göra något fel.  Det är liksom omöjligt.

Och liksom GL har han säkert en fasad när han är i Sverige men utnyttjar kvinnor utomlands utan en tanke på hur de mår.

Han är dessutom i ungefär samma ålder som Göran Lindberg.


Kontakter är också viktigt för W. Han verkar ha  kontakter inom pressen, vissa maktsfärer, och givetvis med andra torskar i Sverige och utomlands.

Han får veta allt, då menas ALLT vad som händer som berör hans sexköparvärld, vilka artiklar som kommer in, vilka lagar som föreslås på prostitutionsområdet över hela världen och även vilka som besöker Sverige  i det här ärendet.

W har järnkoll.


W har en kvinnosyn som är därefter:

W beundrar Hugh Heffner.

W anser att svenska kvinnor inte ger honom den respekt han förtjänar.


"Jag var i Berlin nyligen. Kvinnorna tittade på en på ett respektfullt sätt och försökte sig inte på chicken race när man möttes på gatan. Man såg inte heller spottande tonårstjejer. Det fanns en naturlig vänlighet och respekt i relationen mellan män och kvinnor, det kändes i atmosfären."


W anser att de enda starka vackra fria kvinnorna är de som han frenetiskt kallar ”sexarbetarna”. Och givetvis bestämmer han vad han vill ha av dessa s k  sexarbetare.

W anser att de ska vara skyddade från könssjukdomar,  att han kan smitta  bryr han sig inte om.

W anser att sjuka "sexarbetare"ska plockas bort och bryr sig inte om vad som händer med de sjuka kvinnorna , så länge han slipper dom.

W utgår alltid från sitt eget behov av friska kroppar och tycker att det är hans mänskliga eller kanske snarare manliga rättigheter.


W anser att trafficking inte finns. Och finns det,  finns det inte bland de kvinnor han köper. För det vet han.


W hatar all diskussion om genus.

Han anser att de flesta tidningar har för mycket om kvinnor tydligen:


Uppsala Nya Tidning (UNT), en gång en gammal fin dagstidning av god kvalitet har nu dekat ner sig i genusträsket. Samma träsk som DN och Aftonbladet nu för tiden plaskar omkring i med sin otvättade marxistiska byk. Nu har UNT inrättat en genusgrupp och ska börja genuskvotera sina nyheter, för att se till att män och kvinnor syns i text och bild exakt lika ofta, oavsett vad som händer och vem som säger vad i samhället. SJUKT! Varför inte lyfta fram individer istället för kön? Detta land är ju fullständigt sinnessjukt som tycker sådant är acceptabelt. Vad fan lever vi i, Nordkorea??


W är dessutom extremt främlingsfientlig, men det gäller INTE de kvinnokroppar han köper.


W anser att män är i högsta grad diskriminerade i Sverige. Verkligen.


"Det är dags att säga ifrån nu och sluta låta oss hunsas av femini(z)tmaffian! Kontakta våra politiker och slå näven i bordet. Dumpa kärringen hemma om hon jävlas med er. Kräv er rätt för fan! Valet närmar sig! Statsfeminismen som ätit sig in som en cancersvulst i den svenska samhällskroppen måste skäras bort, innan den metastaserar ytterligare."


W initierar namninsamlingar för att avskaffa sexköpslagen, för att kunna  köpa kvinnor yngre än  25 år i Sverige  också, helst unga förstås. Som vet att ge honom den respekt han egentligen  förtjänar.

W kontaktar  politiker, JK, journalister, alla som kan hjälpa honom i hans stora frustration över denna lag.


Han avskyr alltså  alla de han kallar feminister. Med det menar han alla som stödjer nuvarande lagstiftning om förbud av sexuella tjänster. Han tycker överhuvudtaget att äldre kvinnor är bittra, dvs de över sisådär 25. Och alla är egentligen avundsjuka på de ”starka sexarbetare ” han möter. Någon annan verklighet  ser han inte. Och alla kvinnor är,  enligt W,  prostituerade på något sätt.


"Så även makt, socialt inflytande och kändisskap. Det finns många olika former av prostitution. Förmodligen finns detta i många kvinnors gener. Det är en överlevar-gen, att gå med vinnaren"


Alla som är emot W:s starka behov av  makt över kvinnor är rabiata.

Själv är han inte rabiat. Inte ett dugg. Tycker han. 
 
Ingen bild

anna

22 mars 2011 22:54

vilket vidrigt djävla svin. Det här hatet mot kvinnor som får representera surkärringar som vill ta ifrån honom all glädje i livet är inte att leka med. Det handlar om projektioner, och saknar all verklighetsförankring. Sådana män är farliga, och deras aggressivitet mot kvinnor syns tydligt, då man inte ställer upp och låter sig "köpas" manipuleras i hans chicken race, etc etc. Fruktansvärd människa.

 
Vikki

Vikki

24 mars 2011 00:46

Kan bara instämma med Anna!

http://vickileh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

noboytoy

24 mars 2011 18:50

Äckliga gris. Inte undra på att W måste betala för att få masturbera i prostituerade kvinnors kroppar.

 
Ingen bild

Törnrosa

27 mars 2011 19:54

Med största sannolikhet är denne W en frustrerad liten man som inte förmår att attrahera en vanlig svensk kvinna, alltså måste han köpa sin kärlek. En sådan tragisk liten människa. Att vara så oälskad att han måste åka utomlands och betala för att bli tillfredsställd.

 
susanna55

susanna55

13 april 2011 11:55

Det gamla vanliga resonemanget från män, som tydligen ska nötas in i allmänheten via media. Snart ska vi säkert bearbetas att anse äktenskap mellan familjemedlemmar är normalt också, vänta bara! Inget förvånar en längre, bara äcklar en.

http://susanna55.bloggplatsen.se

shedlight

13 april 2011 13:41

När gränserna, framför allt vissa media, börjar förskjutas så kommer de även att långsamt och nästan omärkligt att innefatta även barn. Man ser teckan till det i debatten också, att barnporr ska tillåtas. Barnporrvänliga artiklar har ju redan publicerats i AB, brodertidning till SvD (Sexköparnas Dagblad)
Och domstolarna ser inte längre barn som barn utan som små vuxna....det är också ett tecken.
Upp till kamp!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av shedlight - 21 januari 2017 10:32

  Även i år beslutade länstyrerelserna om licensjakt på varg utan någon egentligt grundlig analys och reflektion om varför. Överklagande av naturorganisationer till högsta juridiska instans ledde inte till någon förändring trots att domstolar int...

Av shedlight - 11 augusti 2016 21:55

Idag nås vi av nyheten att Ecuadors ambassad tillåter att Assange förhörs om våldtäktsmisstankarna som funnits sedan 2010.    Men varför glömmer media bort vad som har hänt under dessa år? Hur Assange har utryckt sig? Hur en åklagare som inte ens...

Av shedlight - 22 juli 2016 10:49

Idag är det fem år sedan Anders Behring Breivik utförde sina välplanerade och fruktansvärda terrordåd.   Trots att det är en händelse som omtalats mycket i både Norge och Sverige så tycks den kontext som Breivik verkade i, inte ha analyseras. Han...

Av shedlight - 30 juli 2015 13:55

Den fasansfulla historien om lejonhannen Cecils död i Zimbabwe rullar nu över världen. Han sköts  med pilbåge och föst efter 40 TIMMAR efterföljande  sköts han ihäl med skjutvapen. Ett mer utstuderat djurplågeri är svårt att föreställa sig. Den nöjes...

Av shedlight - 27 juni 2015 11:43

Tänkte faktiskt försöka blogga lite i sommar men jag tänkte börja med en att reprisera ett tidigare inlägg och förändra det lite - från att handla om SD till att handla om SD-anhängare. Det är precis lika aktuellt idag som när det publicerades mars 2...

Kategorier

Shed Light

Arkiv

RSS

Senaste inläggen

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se