Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Våldtäkt á la Flashback

Av shedlight - 25 september 2010 12:25


Ni som tycker att allt är så jämställt och bra i Sverige och att kvinnor bara gnäller och män misskrediteras- ta en titt på Sveriges största forum:


Flashback! 

Yttrandefrihet på "riktigt"!


Om ni inte redan tillhör den aktiva skaran där för då är det redan bekant att kvinnoföraktet ångar om trådarna och från moderatorerna, så mycket att det startas trådar som enkom diskuterar detta kvinnohat och i nystartade trådar vill trådskaparen att kvinnohatarna ska hålla sig borta,...vilket dom förståss inte gör...dom är för många ...och för aktiva...och för fanatiska


Några exempel på "trevliga" trådar som finns:


-Varför man borde hålla kvinnor borta från politiken

 

-Vad fan ska kvinnor jobba för?

 

-Vad är det viktigaste en kvinna gjort för mänskligheten?

(ingen motsvarade tråd startas om män)


+ ett otal andra,


Nu finns följande även tråd:


-Hur våldtar man en tjej?


I tråden ges allehanda råd


-sätt en kniv mot strupen

-slå henne medvetslös

-dra en sten i huvet

-överfall henne bakikrån och tryck en trasa med klorform mot munnen.

-tänk på dölja ansiktet och att inte lämna dna; sperma, hudavskrap


+ att det läggs in trådar till våldtäktsvideor så att tilltänkta gärningsmän får lite extra inspiration


Följande går att läsa i tråden:


Vissa gillar att rulla runt kvinnan/slynan och efter det trycka en kniv hårt mot strupen på henne. Du kan även slå henne hårt med knytnävarna i ansiktet vid minsta motståndsförsök från hennes sida.


Eftersom hennes snyftningar blandat med tårarna som smetar ut hennes maskara (& får henne att se ut som den smutsiga slynan som hon är) får dig att bli kåt

 

En reaktion:


haha bästa beskrivningen! +1

 

Här griper moderator  kraft...löst in och flyttar tråden till en annan sida... och till en annan moderator som gör ...ingenting


Ur FB:s eget "regelverk"


"Det är förbjudet att uppvigla och organisera brottslig verksamhet från forumet. Brottslig verksamhet är enbart tillåten i teori"


Och FB vet förstås vad skillnaden är?

Var gränsen går?

Moderatorernas egna värderingar och egna kvinnosyn, påverkar inte denna så kallade gränsdragning?Eller så görs ett undantag för brottet våldtäkt, eller så är det, som följande kommentar anser, till och med bra att ha en våldtäktshandbok på FB:


Till alla er som gnäller om moral, etc, jag tycker ni ska tänka positivt.
Det är ju bättre att de som är intresserade av att våldta loggar in här och frågar, så kanske det blir lite lättare för både gärningsman och offer, när gärningsmannen läst på.Ja då så, det är ju bra för den som blir knivhotad, eller knivskuren,  misshandlad, bunden, brutalt våldförd, som förlorar medvetanhet, eller mycket blod, som får sitt liv förstört, som aldrig vågar gå ensam mer, får sin hela livsituation förändrad för alltid, aldrig vågar lite på någon mer, som alltid, alltid kommer att vara rädd, där tryggheten rycks bort för resten av livet, som får depression, ångest, ständig oro, får leva med sömnstörnngar, och andra konsekvenser för hälsa och liv....

...då är det ju bra för offret  att veta att det gick till precis som det beskrevs på Flashback!

Det gör att allt blir så mycket bättre och lättare!


Utredare  bör sålunda hädanefter höra med våldtäktsmän om de varit inne på  Flashback och fått incitament där till sitt brott.

 


Och inte slutar våldtäktstipsen för att tråden flyttas runt lite, bara för att ansvaret, vad det nu är, ska vila på någon annan, en annan moderator som får betalt för upprätthålla "Yttrandefriheten På Riktigt".

Så det fortsätter:


Då lägger man henne i sin bil och drar iväg till sitt hus och väljer då ett avskilt ställe där ingen förutom du och ditt kvinnliga offer befinner sig, och spänner fast offret. Du spänner fast henne på en rad olika sätt så att du kan variera våldtäkten...


...medan du håller dina händer i hennes axlar som stöd så du får ut det mesta av våldtäkten


...kan du ju börja med att sticka henne i revbenen par gånger med kniven så hon fattar det är allvar..


--och sen när du är klar drogar du henne och sen lämnar henne på en soptipp--


Skribenten är så nöjd att han gärna vill ha kommentarer ...Google har som devis: Do No Harm

Flashback borde ha som devis: Do HarmMen om man tror att den här kategorin män/pojkar bara är aktiva på FB, ja då är man, för att citera Astrid Lindgren, mer än lovligt korkad.


Dom finns i alla medier, i alla kommenteringsfält, bara lite mindre "uttrycksfulla". Och i alla kommenteringsfält tillåts de, eller till och med uppmuntras.


Även på Expressen.

Det handlar kommande  inlägg om.

Här följer oavkortat kommentarer från Flashbacks tråd med våldtäktstips.

 

Evolution  20 mars 0045


För att överfallsvåldtäkten ska ha störst chans att bli fullbordad bör du välja ett någorlunda avskiljt ställe att utföra den på. Parker, mörka gränder o.s.v är att föredra.
När du sedan har valt ut ditt offer så är det bara att smyga dig på & helst hoppa på henne bakifrån. I det här skedet är det även en stor fördel om du har bra fysik, iaf så att du är starkare än kvinnan som du har valt ut.


Obs! När du sliter ner henne i marken så försök att se till att hon inte river dig med dina naglar, då hudrester under hennes naglar kan komma att användas som DNA-bevisning mot dig!


Vissa gillar att rulla runt kvinnan/slynan och efter det trycka en kniv hårt mot strupen på henne. Du kan även slå henne hårt med knytnävarna i ansiktet vid minsta motståndsförsök från hennes sida.
Båda dessa metoder brukar göra att kvinnan lugnar ner sig, och om du samtidigt väser åt henne att "hon ska vara tyst, så kommer allt att gå bra" kombinerat med tidigare nämnda våld så ska du se att hennes försök att göra sig fri förmodligen upphör, vid annat fall gäller mer våld tills hon till slut slutar, eller blir medvetslös...


Nu är det bara att få ner dina & hennes byxor (om hon har några sådana, annars är det bara att lyfta upp kjolen & slita sönder strumpbyxorna).
Eftersom hennes snyftningar blandat med tårarna som smetar ut hennes maskara (& får henne att se ut som den smutsiga slynan som hon är) får dig att bli kåt (vilket som sagt är en läggning hos dig som mer eller mindre är ett måste att den finns där) så är det bara att sticka in kuken & påbörja det samlag som du vet att både du & hon förtjänar!
Försök att inte spruta i henne, med tanke på DNA-bevisningen som du då lämnar kvar!
När du är klar är det bara att resa dig upp & springa allt vad du kan ifrån platsen! Om du ser människor i närheten när du ska fly så spring i motsatt håll för att vara på den säkra sidan!


Så går en överfallsvåldtäkt till.
Varsågoda!


-----------------

Thunderman 24 september  1514Jag tror det finns 2 våldtäkter som kan lyckas bra. Och med det så menar jag att man kan utföra i lugn och ro, utan någon stress eller speciell kamp, en fullbordad våldtäkt, alltså en våldtäkt som gör en sexuellt satisfierad, samt att man undviker att bli tagen av polisen och kan dölja alla spår efter sig. Den ena metoden är extrem och kan endast begås av rent onda människor medan den andra är mildare och brukar förmodligen tillämpas av våldtäktsmän.

Den extrema går helt enkelt ut på att man kommer fram till en kvinna bakifrån och drogar henne, alltså sätter någon servett eller vad det nu är på hennes ansikt så hon tappar medvetandet och blir drogad. Då lägger man henne i sin bil och drar iväg till sitt hus och väljer då ett avskilt ställe där ingen förutom du och ditt kvinnliga offer befinner sig, och spänner fast offret. Du spänner fast henne på en rad olika sätt så att du kan variera våldtäkten så att du kan knulla henne både framifrån när hon ligger fastspänd med ryggen mot golvet och med hennes framkropp, alltså med brösten och magen mot dig. Sen efter detta kan du byta till att hon blir fastspänd med ryggen mot dig och med framkroppen mot golvet och efter detta kan du spänna fast henne vid en vägg och sen våldta henne i sidled medan du håller dina händer i hennes axlar som stöd så du får ut det mesta av våldtäkten.


Om du vill kan du fortsätta såhär tills du är nöjd eller byta till ännu ett sätt som passar dig. Och såhär håller du på tills du är nöjd. Som säkerhetsalternativ kan du ju alltid ha en kniv med dig och hota henne, och som ett exempel på att du menar allvar kan du ju börja med att sticka henne i revbenen par gånger med kniven så hon fattar det är allvar.


När du är klar så dödar du henne och sätter hennes döda kropp i en maskin som kan krossa mänskliga ben som i vissa amerikanska filmer. Helt enkelt du förmultnar hennes kropp till att det bara blir blod kvar som du sen sköljer bort. Alltså inget blir kvar av henne.


Detta är alltså den extrema metoden. Ingen annan än en ren ond person kan göra så, inte ens psykskadade kan göra så.


Nästa metod är mildrare och är densamma som i den extrema metoden, med undantaget att du inte sticker henne med kniven utan bara hotar henne, och sen när du är klar drogar du henne och sen lämnar henne på en soptipp eller någonstans, så när hon vakar kommer hon vara långt ifrån dig. Och sen kollar du nogrant så att alla eventuelle spår är raderade. Sen glömde jag påpeka, men under hela våldtäkten ska du såklart ha en mask på dig så att du kan dölja din identitet. Detta är nog det allra viktigaste.


Några kommentarer på detta?


 
ANNONS
 
Anna

Anna

26 september 2010 18:34

Va? Har dessa män inga döttrar? Systrar? Mödrar? Va? Va?!

http://think.blog.consequentia.se

shedlight

26 september 2010 19:15

Det kan man undra. Jag tror nog att de som skriver sånt här har problematiska relationer med kvinnor överlag; kanske från unga år, kanske från konsumtion av våldsporr, eller något annat skäl.

 
Ingen bild

noboytoy

27 september 2010 20:19

Jag trodde att jag hade sett det mesta på nätet, vid det här laget..

Men det kommer alltid nya, alltid värre och alltid mer skrämmande trådar, forum, kommentarer.

Det finns, som bloggägaren säger, människor som inbillar sig att detta är en "liten klick" män som rör sig över alla forum, alla media.

Själv får jag oftast kommentarer från kvinnor att det är en liten grupp "psykokillar", ute efter att "provocera" eller som "bara skojar" i dessa forum. Vem skrattar?

Dessa naiva kvinnor när det är deras döttrar som blir våldtagna?

Jag ställer frågan till alla kvinnor därute som tycker synd om män i "feminismens Sverige": har ni någonsin hört en kvinna utttala att hon vill utsätta en man för liknande skada och dessutom se det som ett nöje?

Jag kan svara åt er, NEJ det har ni inte. Däri skillnaden som jag har försökt påtala vid ett tusental tillfällen.

Kvinnor behandlar inte män på samma vidriga sätt som det omvända, på vår jord.

Den som hävdar något annat är antingen "mer än lovligt korkad" eller bara oerhört naiv.

 
Vikki

Vikki

30 september 2010 21:28

Det där är nog bland det mest skrämmande och vidriga jag läst. Vart kommer dessa sjuka människor ifrån?

http://vickileh.bloggagratis.se

shedlight

30 september 2010 22:47

Det undrar jag också.
Men jag undrar också hur de kan tillåtas av Flashback.

Det kom en kommentar på FB-forumet till den sista inkopierade jag har med, som tyckte att han som skrev allt detta var sjuk i huvet.
Den kommentaren tog moderatorerna bort.

Vad säger det om moderatorerna på Flashback och deras värderingar?

 
Sandra

Sandra

3 oktober 2010 08:27

Jag hatar flashback ett av de värsta forumen nånsin. Skulle jag vara en datahacker skulle jag trasha deras sida om och om igen tills de la ner skiten. Fy fan. Kanske här mannen som dödade Elin tagit tips? Jävla idioter.

http://mephala.blogg.se

shedlight

3 oktober 2010 12:48

Ja, flashback kanske gör lite gott.
Men de gör oerhört mycket mer skada, både skvallrets om direkt kränker människor, men vissa personer skyddas utav moderatorerna, våldsromantiken och den vidriga rasistiska tonen och det djupa kvinnoföraktet.
Det sista har moderatorerna en klart bidragande orskak till med sina egna inlägg. Men givetvis drar ägaren i trådarna och moderatorerna dansar efter hans stinkande pipa.

 
Anonymiosity

Anonymiosity

7 januari 2011 01:44

Att något sådant kan existera. Det är för mig helt oförståeligt! Visst att man kan ha ett forum däe allt kan diskuteras men våldtäckter är ett brott! Man ska och får inte diskutera sådant över huvud taget! Det är ett problem i dagens samhälle! Våldsbrott ökar i Sverige och FB får inte siffrorna att minska (enligt vad jag gissar)

Vart är världen på väg? *suck*

http://anonymiosity.bloggplatsen.se

shedlight

7 januari 2011 19:07

Ja, Flashback har "högt i tak" när det gäller brott där kvinnor och barn drabbas.
Man kallar det yttrandefrihet.
Uttnyttjande av barns i sexbrott/pedofili avhandlas öppet, människohandel/prostitutionsköp likaså.
Jag tror man får söka förklaringen till ägarens förehavanden och vilka han anställer som moderatorer, det finns helt enkelt ett intresse av att upprätthålla en vidrig kvinnosyn.

 
Ingen bild

Melissa

7 januari 2011 02:22

Det sjuka är inte att det finns något så vidrigt ute på nätet, det sjuka är att det tillåts att finnas.

shedlight

7 januari 2011 19:27

Håller med.
Vilka sjuka värderingar står man bakom när man tillåter detta från Flashbacks sida?
Som inlägget visar, hade moderatorn kunnat ingripa, men då hotas ju "freedom of speech-
Use it or loose it".
I själva verket är Flashback det allra största hotet mot yttrandefriheten; "Miss-use it and loose it"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av shedlight - 21 januari 2017 10:32

  Även i år beslutade länstyrerelserna om licensjakt på varg utan någon egentligt grundlig analys och reflektion om varför. Överklagande av naturorganisationer till högsta juridiska instans ledde inte till någon förändring trots att domstolar int...

Av shedlight - 11 augusti 2016 21:55

Idag nås vi av nyheten att Ecuadors ambassad tillåter att Assange förhörs om våldtäktsmisstankarna som funnits sedan 2010.    Men varför glömmer media bort vad som har hänt under dessa år? Hur Assange har utryckt sig? Hur en åklagare som inte ens...

Av shedlight - 22 juli 2016 10:49

Idag är det fem år sedan Anders Behring Breivik utförde sina välplanerade och fruktansvärda terrordåd.   Trots att det är en händelse som omtalats mycket i både Norge och Sverige så tycks den kontext som Breivik verkade i, inte ha analyseras. Han...

Av shedlight - 30 juli 2015 13:55

Den fasansfulla historien om lejonhannen Cecils död i Zimbabwe rullar nu över världen. Han sköts  med pilbåge och föst efter 40 TIMMAR efterföljande  sköts han ihäl med skjutvapen. Ett mer utstuderat djurplågeri är svårt att föreställa sig. Den nöjes...

Av shedlight - 27 juni 2015 11:43

Tänkte faktiskt försöka blogga lite i sommar men jag tänkte börja med en att reprisera ett tidigare inlägg och förändra det lite - från att handla om SD till att handla om SD-anhängare. Det är precis lika aktuellt idag som när det publicerades mars 2...

Kategorier

Shed Light

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Shed Light med Blogkeen
Följ Shed Light med Bloglovin'

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se